Kære forældre

Hvad er Phoenix Netparty?

Phoenix Netparty er et non-profit hygge lanparty, som er et event hvor deltagerne medbringer deres egen computer eller spillekonsol. De kobles sammen i et netværk, hovedsagligt for at spille konkurrencer i multiplayerspil, men også bare for at spille online.

Hos Phoenix Netparty, har vi konkurrencer i forskellige spil. Vi har plads til 144 deltagere og har et crew på 16 frivillige. Eventet afholdes henover en weekend, fra fredag eftermiddag til søndag eftermiddag. Der er mulighed for at have sovepose eller lignende med, men erfaringsmæssigt er søvn ikke det deltagerne får mest af.

Phoenix Netparty er for piger og drenge i alle aldre der syntes gaming er sjovt, dog har vi det krav, at man skal kunne klare sig selv. Hvis ikke man kan det helt, kan man som forældre låne et gæstekort, som giver begrænset adgang til hallen, så man kan tjeppe op på sit barn.

Der er vagter i hallen alle døgnets timer, men personlige ejendele er dog stadig på eget ansvar. Der kommer ikke nogle ind som ikke har gyldigt adgangsbevis.

Der vil på stedet blive solgt snacks, sodavand, slushice og hjemmelavede toast's til små priser. Der er også mulighed for at handle i de nærliggende butikker, Netto og Brugsen. Samt bestille mad udefra. Vi arbejder på at finde en sponsor der vil sponsorere morgenbrød både lørdag og søndag til alle deltagere.

Der er bademuligheder i hallen og man kan også besøge svømmehallen som ligger i samme bygning, det koster dog et entré gebyr. Se svømmehallens priser og åbningstider på hallens hjemmeside.

Alt i alt skal man ikke være nervøs for at sende sine unge afsted. Vi har haft deltagere helt ned til 9 år.

For yderligere spørgsmål og information se mere under fanen Information eller stil spørgsmål via kontakt eller mail.


Vi ses til et fedt event
Phoenix Netparty
Skal du bruge et gæstekort?
Gæstekort kan lånes ved indgangen.